NOFISOL® ACOUSTICAL PRODUCTS

 

WIE zijn WIJ 

NOFISOL, opgericht in april 2006. NOFISOL staat voor NOISE FIRE SOLUTIONS

't Hart van NOFISOL wordt gevormd door het duo Marco van Vliet & Aad Engelbracht, beiden met meer dan 25 jaar ervaring.
Beiden zijn hun carrière begonnen bij Asbipro Prefab BV in de jaren negentig. Na overname van Asbipro Prebab BV in 2000 door Isover Saint Gobain zijn beiden in 2004 respectievelijk 2005 overgestapt naar Asbipro International BV. In 2006 is Nofisol Europe BV opgericht en is na overname van de activiteiten van Asbipro International BV als zelfstandig bedrijf uitgegroeid tot een begrip in binnen en buitenland. 

 

SOUND OF SILENCE

Een goede ruimte akoestiek dient in de planningsfase te worden meegenomen. Het moderne interieurontwerp en de gebruikte bouwmaterialen, zoals steen, beton of glas, zijn weerkaatsende materialen. Deze oppervlakken reflecteren het geluid en hebben een lage absorptie. Ze genereren lange nagalmtijden en resulteren in een slechte geluidsisolatie.

Een goede ruimte akoestiek is echter essentieel om een ​​aangename en rustige omgeving te creëren. Door onze geluidsabsorberende NOFISOL® Seal of NOFISOL® Black oplossingen te combineren met onze NOFISOL® Geluidschotten kan het akoestisch klimaat enorm worden verbeterd. Geconcentreerd werk op de werkplek, discussies tijdens een vergadering of privacy gevoelige gesprekken kunnen op een normaal volume worden uitgevoerd.

Niet alleen een betere spraakverstaanbaarheid maar ook uw privacy is verzekerd.

 

ZUIVERE KLANK

U wilt niet alleen dat akoestisch klimaat in uw pand van het juiste nivo is maar ook dat de luchtkwaliteit optimaal is. Alle NOFISOL® producten hebben wij daarom door CSTB France op VOC emissies laten onderzoeken en zijn door CSTB geclassificeerd als A+ of A

 

EERLIJKHEID IN DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is een tegenwoordig een belangrijke beslissingscriteria voor opdrachtgevers en daarom zijn de NOFISOL® producten Cradle to Cradle CertifiedTM en dat op SILVER level. Met het Cradle to Cradle systeem kunt u producten eerlijk met elkaar vergelijken en de juiste keuze maken. Loze kreten als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, het omarmen duurzaamheid, sustainable bezig zijn behoren tot het verleden. Duurzaamheid is gewoon meetbaar net zoals akoestiek, brandgedrag en VOC emissie meetbaar zijn. 

Wij van NOFISOL® willen meetbaar en onderscheidend zijn, ook op het gebied van duurzaamheid net zoals ook onze technische prestaties meetbaar en onderscheidend zijn vandaar dat in 2016 de vrijwillige keuze voor de Cradle to Cradle Certificering op Silver nivo is gemaakt. 

Graag zouden wij zien dat collega ondernemers het belang van een meetbare duurzaamheid onderschrijven. NOFISOL® is daarom dan ook sinds 2017 lid van de C2C bouwgroep om samen met collega bedrijven en onderzoeksburo's de Cradle to Cradle filosofie verder uit te dragen. Het belang van Cradle to Cradle gecertificeerde producten is ook door BREEAM erkend, BREEAM kent punten toe aan Cradle to Cradle gecertificeerde producten, afhankelijk van het certificeringslevel en de onderliggende scores in de verschillende categories.

 

KORTOM, NOFISOL DE BESTE OPLOSSING VOOR UW PROBLEEM !

 

 

 

 

 


NOFISOL Europe BV

Everdenberg 9-d
4902 TT Oosterhout
The Netherlands

Tel : +31 (0)162 431 231
Mail : europe@nofisol.com

Kamer van Koophandel nr: 20124896
BTW nummer: NL8156.99.761.B01

NOFISOL Europe BV is a subsidiary of DNS international

Algemene voorwaarden
HR Policy
Disclaimer
Privacy