SOUND OF SILENCE

NOFISOL® uw partner voor akoestische materialen zoals geluidschotten, ingesealde steenwol, ingesealde glaswol, akoestische oplegtegels, trapeziumblokken en legio andere oplossingen om het akoestisch klimaat in uw gebouw te verbeteren met als uitgangspunt geluid, brand maar ook bewijsbare sustainability.

NEWS UPDATE

De gehele grondstoffenmarkt is momenteel instabiel. Ook de bouw ondervindt daar meer dan gemiddeld hinder van. De ontwikkelingen bemoeilijken en dreigen het aanbod te beperken en drijven de prijzen op, dit is niet alleen een Nederlands probleem, maar een mondiaal probleem.

De vraag naar grondstoffen van o.a. bouwmaterialen, neemt wereldwijd toe. Deze toegenomen vraag en door corona veroorzaakte logistieke problemen, hebben tot de huidige situatie geleid met als resultaat dat leveringen niet gegarandeerd kunnen worden en de prijzen sterk blijven stijgen. 

Wij adviseren dan ook een prijsvaste periode van bijvoorbeeld maximaal 1 maand af te geven bij het uitbrengen van offerte's. Controleer daarnaast bij opdracht acceptatie altijd de actuele prijs, de beschikbaarheid en de levertijd.


NOFISOL Europe BV

Everdenberg 9-d
4902 TT Oosterhout
The Netherlands

Tel : +31 (0)162 431 231
Mail : europe@nofisol.com

Kamer van Koophandel nr: 20124896
BTW nummer: NL8156.99.761.B01

NOFISOL Europe BV is a subsidiary of DNS international

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy